Изобразително изкуство

Изложба “Децата рисуват цветята, морето, света …” Поморие 2023

Изложба “Децата рисуват цветята, морето, света …” Поморие 2023

Скъпи деца, родители, приятели! От 02.10.2023, преподавателите на Общински детски комплекс – Поморие очакват своите любими ученици! Съприкосновението с изкуството и общуването на чужд език отново ще бъдат част от ежедневие, в което емоциите и знанията ще ни извисяват духовно. По традиция откриването на учебната година ще започне с изложба от конкурса „Децата рисуват слънцето, морето, цветята“. Резултатите от конкурса можете да изтеглите от тук.!

28/09/2023 Изобразително изкуство

Повече

Традиционна детска изложба "Празничен букет за моя град"

Традиционна детска изложба

"Благодаря на преподавателите в Общински детски комплекс -Поморие за това, че работят толкова отдадено с децата и превръщат това място в духовен център. Удоволствие е за мен да видя тези красиви платна, представящи града ни през чистите детски очи.", каза кметът Иван Алексиев на откриването на традиционната изложба в ЦПЛР- Общински Детски Комплекс - Поморие “Празничен букет за моя град”. Изложбата е посветена на празника на Поморие. Букетът от детски рисунки е специален поздрав за всички поморийци и гости на града! Благодарим на малките художници и техните преподаватели!

03/05/2023 Изобразително изкуство

Повече

image

Изложба "Празничен букет за моя град"

традиционна изложба

В изложбата могат да участват ученици до 12 години от Община Поморие. Рисунките са без ограничение на формат и техника. Краен срок за предаване на творбите - 28.04.2023г. Общински детски комплекс / Нова сграда ул. "Калоян" 1/ - г-жа Талева. Изложбата ще бъде открита на 03.05.2023 - 17.30ч. в Изложбена зала на ОДК- ул. "Калоян" 1- "Дом на изкуствата"

05/04/2023 Изобразително изкуство

Повече

image

Творческо ателие с Люба Цанева в ЦПЛР- ОДК Поморие

Творческо ателие

Творческо ателие с Люба Цанева в ЦПЛР- ОДК Поморие На 7.02.2023, децата от школата по изобразително изкуство в ОДК Поморие с ръководител Таня Талева, имаха възможност да участват в творческата работилница за изработване на мартенички с гостуващия изкуствовед от Трявна- г- жа Люба Цанева. В невероятно забавна атмосфера и творчески ентусиазъм, децата, подкрепени от няколко майки- ентусиасти и помощници, изпитаха магията на сътворяването. Радостта от преживяното и майсторството на водещата госпожа Люба Цанева проличава и от усмихнатите лица в снимките. Благодарим от сърце на г- жа Цанева и си пожелаваме още много такива срещи с творци като нея!

09/02/2023 Изобразително изкуство

Повече

image

Коледна изложба- ЦПЛР- ОДК Поморие

коледна изложба

ЦПЛР- ОДК Поморие Ви кани на 15 декември(четвъртък) от 17.30ч. Изложбена зала ул."Цар Калоян" 1. Изложбата може да се види и в петък, събота и неделя от 16.30ч.

12/12/2022 Изобразително изкуство

Повече