Нашите школи

Изобразително изкуство

Основен приоритет на обучението в школа по изобразително изкуство е развиването на творческото мислене, фантазията и сръчността на децата. Изкуството във всичките му форми провокира децата да мислят, да задават въпроси и да търсят отговори, прави ги по-уверени и целенасочени.

снимка
снимка

Английски език

Употребата на английски език е вече част от нашето ежедневие, задължително знание за нашите деца. Нуждата от английски език вече е несъмнена – той се е превърнал в универсален, световен език, който отваря вратите не само към една нация, а към целия свят.

Народни танци

Детски фолклорен танцов ансамбъл „Раковина“ е основан през 1958 г. към Пионерски дом. В ансамбъла участват повече от 80 деца, разпределени в различни възрастови групи, които изучават стила и характера на българските народни танци от различните етнографски региони на България, с цел съхраняване и продължаване на българските народни традиции, обичаи и танци.

снимка
снимка

Вокално студио

Музиката ни дава възможността да живеем във време без граници, да гостуваме на различни епохи и поколения. Чрез песните и мелодиите, изпращаме своето специално послание на любов, радост, мир…Пеенето помага на децата ни да изразяват емоциите си по адекватен начин.